Pantelligent

Pantelligent, és un paella intel·ligent que a diferència d’una paella convencional, et guia a través del mòbil de quan has d’introduir un aliment, quan és necessari donar-li la volta i quan està llest per emplatar. També és capaç de determinar quin és el punt de cocció òptim en funció del grossor de la peça, ja sigui un filet de carn, un llom de peix o qualsevol tipus de verdura. Per a això, disposa d’un mòdul Bluetooth, així com d’un sensor de temperatura, dos dispositius integrats en el producte que ho fan molt diferent a les paelles que solem usar diàriament.

L’ús de la paella és bastant senzill. Quan hàgim descarregat l’aplicació dedicada, i connectat la paella per Bluetooth al nostre telèfon, podrem escollir el menjar que anem a preparar a través d’un ampli nombre de receptes intel·ligents. Pantelligent t’avisarà a tot moment, gràcies a un sensor de temperatura integrat, de la temperatura que té la paella. D’aquesta manera, podrem conèixer, per exemple, si està massa calent per posar l’oli o si encara no ha aconseguit el punt idoni de calor.

Una vegada s’engegui la recepta, veurem aparèixer una sèrie de passos en la pantalla del mòbil. Cadascun té el seu propi temps, de manera que l’aplicació ens avisarà amb una notificació quan hem de realitzar cada acció.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *